Silverlake, Sauvignon Blanc 2017

  • Køb 6 for kun kr. 89,- pr. stk. og spar kr. 60,- ialt.
Klassisk Marlborough stil.

Duft og smagsnoter: Aroma og friskhed er nøgleord for Silverlake’s Sauvignon Blanc. Her er en appetitvækkende og perfekt balanceret friskhed, der sammen med aromaerne af tropiske frugter og stikkelsbær næsten får tænderne til at løbe I vand efter endnu en mundfuld.

Mad og vin: Nyd den ung og prøv f.eks. at servere Silverlake Sauvignon til retter med skaldyr, lyse fisketyper som f.eks. Rødtunge. Prøv også til retter med tomat, pasta og grøntsager eller som ledsager til frisk gedeost.

 

99,00 kr
  • Køb 6 for 534 og spar 11%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Marlborough - verdens bedste Sauvignon område? Marlborough området, der ligger i det nordøstlige hjørne af sydøen er berømt for sin Sauvignon, og er samtidig det største New Zealandske vinområde. Området ligger i en stor, flad floddal med en veldrænet og mager, og yder fine betingelser for druerne.

Silverlake Marlborough Sauvignon Blanc Silverlake serien stammer fra Villa Maria Estate, der er New Zealands mest præmièrede vinhus.Målet med Silverlake Sauvignon er at skabe en klassisk Marlborough Sauvignon, der yder et exceptionnelt godt forhold mellem pris og kvalitet.Vinifikationen er klassisk for denn druetype: Druerne presses skånsomt I topmoderne pneumatiske presser. Mosten for lov til at klare natten over ved naturlig bundfældning, hvorefter gæringen finder sted ved lave temperaturer og uden iltens indflydelse. På denne måde bevares aromaer og friskhed bedst muligt.Inden aftapningen lagres den unge vin lagres en kort periode på “le Lie”, der giver yderligere rigdom og kompleksitet.

Kort information

Type:Hvidvin
Land:New Zealand
Område:Marlborough
Størrelse i CL:75
Årgang:2017
Druesorter:Sauvignon Blanc
Alkohol %:12,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Nu og de næste 3 år.