Sierra Salinas 1237, 2014
ikke på lager
599,00 DKK
Vinifikation: Druerne er håndplukket i kasser og gennemgår derefter en streng udvælgelsesproces i kælderen. Pre-fermentering, kold maceration med homogenisering og udblødning gennem pigeage. Udblødning af drue skind i 25 dage. malolaktisk gæring og derefter lagret på nye franske egetræsfade i minimum 21 måneder.
Vinstokkenes alder: Monastrell 34 år. Cabernet Sauvignon 25 år.
Duft og smagsnoter: En intens, dyb lys granat farve, kompleks bouquet, med aromaer fyldt med modne røde frugter (jordbær, solbær); meget ren og elegant. På ganen er den saftig, med en meget nærværende moden frugt, cremet noter, karamel, lakrids og balsamico. Meget elegant og velstruktureret, rund, fløjelsblød, dvælende og vedholdende.
Ratings:
2010: 92 point Robert Parkers Wineadvokate
2009: 93 point Josh Raynolds
Duft og smagsnoter: En intens, dyb lys granat farve, kompleks bouquet, med aromaer fyldt med modne røde frugter (jordbær, solbær); meget ren og elegant. På ganen er den saftig, med en meget nærværende moden frugt, cremet noter, karamel, lakrids og balsamico. Meget elegant og velstruktureret, rund, fløjelsblød, dvælende og vedholdende.
Ratings:
2010: 92 point Robert Parkers Wineadvokate
2009: 93 point Josh Raynolds
- 1-3 dages levering
- Gratis fragt ved køb over 1000,-
- Afhent gratis i butikken
Kort information:
Type: | Rødvin |
Land: | Spanien |
Område: | Alicante |
Størrelse i CL: | 75 |
Årgang: | 2014 |
Druesorter: | 45% Garnacha Tintorera, 33% Petit Verdot,12% Cabernet Sauvignon og 10% Monastrell |
Alkohol %: | 15,0 |
Lagret på egefad: | Ja i min. 21 måneder på ny fransk eg. |
Drikketemperatur: | 16-18 grader |
Holdbarhed: | Drikkemoden nu ved decantering og kan gemmes op til 8-10 år. |