Seven Deadly Zins, Zinfandel, Michael David 2018

  • Køb 12 for 125,00 DKK pr. stk. og spar kr. 288 i alt
     

Syv forskellige vinmarker leverer druer til denne helt specielle vin, som foruden sit blide stænk af peber og lakrids leder tanken hen på et syndigt ægteskab mellem mørk brombær og vellystig kirsebær. Smagen afsluttes med stænk af vanilje, kakao og mild garvesyre.

Klassisk Zinfandel fra Lodi som med rette kaldes Zinfandels hovedstad. Ingen andre områder producerer Zinfandel i samme klasse.

Lagret 12 måneder på amerikansk eg.

Old wine Zinfandel med små mængder af Petite Sirah.

149,00 kr
  • Køb 12 for 1500 og spar 17%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Michael og David Phillips er 5. generation af vindyrkere på Phillips Farms, hvis historie begynder i 1860'erne lige efter borgerkrigen, hvor Andrew Harshner og hans hustru Lucille slog sig ned og erhvervede 160 acres god landbrugsjord. I begyndelsen dyrkede man udelukkende grøntsager, men de optimale klimaforhold betød, at man senere etablerede store områder som deciderede frugtplantager, hvor også vindruer indgik. I forbudstiden blev druerne solgt med anmærkningen: "Disse druer må ikke bruges til vinproduktion." I Lodi området måtte vinbønderne naturligvis heller ikke producere vin, men de opretholdte alligevel en ikke ubetydelig produktion, som blev solgt som "Juice".  

På den tid blev der drukket ufattelige mængder "Juice" serveret til den gode mad, som området også er kendt for. I dag omfatter Phillips Farms ca. 500 acres (ca. 200 ha), som frembringer 400.000 kasser 1. klasses vine på grund af den optimale beliggenhed ved Mokulumne River i Sierra Nevada bjergene.

Brødrene udvikler hele tiden nye vine og dyrkningsmetoder. De er meget optaget af kun at benytte sig af naturlige dyrkningsmetoder og at holde brugen af kemikalier til et absolut minimum. De har modtaget talrige medaljer og anerkendelser for deres produkter og dyrkningsmetoder.

På adressen 4580 West Highway 12 i Lodi Californien findes et af USA's mest spændende Tasting Room. Selv den mest kræsne gane kan finde sin favoritvin, som spænder fra lettere stilfulde hvidvine til kraftfulde rødvine som f.eks. Earthquake Petite Sirah. Kommer du forbi må du ikke snyde dig selv for oplevelsen af både vinene og den uhøjtidelige atmosfære som er kendetegnende for Michael & David.
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:USA
Område:Californien, Lodi
Størrelse i CL:75
Årgang:2018
Druesorter:Zinfandel
Alkohol %:15 %
Lagret på egefad:Ja i 12 mdr på Amerikansk eg.
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:4-5 år fra høståret