Seven Deadly Red, Michael David 2017

  • En dekadent og nærmest syndigt lækker vine med indtagende duft af friske sprudlende brombær og mørke kirsebær. Modningen på fade har sat sine tydelige og behagelige spor i vinen. Man fornemmer krydderi, en anelse røgfornemmelse og lækre undertoner af vanilje, hvilket giver et indtryk af en harmonisk vin med en interessant kompleksitet. Afslutningen er fyldig og lang.

    Nyd vinen til en god oksesteg, krydrede retter eller oste.

     Lavet på Zinfandel, Petite Sirah og Cabernet Sauvignon

    91 points Wine Enthusiast

149,00 kr
  • Køb 12 for 1500 og spar 17%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Michael og David Phillips er 5. generation af vindyrkere på Phillips Farms, hvis historie begynder i 1860'erne lige efter borgerkrigen, hvor Andrew Harshner og hans hustru Lucille slog sig ned og erhvervede 160 acres god landbrugsjord. I begyndelsen dyrkede man udelukkende grøntsager, men de optimale klimaforhold betød, at man senere etablerede store områder som deciderede frugtplantager, hvor også vindruer indgik. I forbudstiden blev druerne solgt med anmærkningen: "Disse druer må ikke bruges til vinproduktion." I Lodi området måtte vinbønderne naturligvis heller ikke producere vin, men de opretholdte alligevel en ikke ubetydelig produktion, som blev solgt som "Juice".  

På den tid blev der drukket ufattelige mængder "Juice" serveret til den gode mad, som området også er kendt for. I dag omfatter Phillips Farms ca. 500 acres (ca. 200 ha), som frembringer 400.000 kasser 1. klasses vine på grund af den optimale beliggenhed ved Mokulumne River i Sierra Nevada bjergene.

Brødrene udvikler hele tiden nye vine og dyrkningsmetoder. De er meget optaget af kun at benytte sig af naturlige dyrkningsmetoder og at holde brugen af kemikalier til et absolut minimum. De har modtaget talrige medaljer og anerkendelser for deres produkter og dyrkningsmetoder.

På adressen 4580 West Highway 12 i Lodi Californien findes et af USA's mest spændende Tasting Room. Selv den mest kræsne gane kan finde sin favoritvin, som spænder fra lettere stilfulde hvidvine til kraftfulde rødvine som f.eks. Earthquake Petite Sirah. Kommer du forbi må du ikke snyde dig selv for oplevelsen af både vinene og den uhøjtidelige atmosfære som er kendetegnende for Michael & David.
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:USA
Område:Californien, Lodi
Størrelse i CL:75
Årgang:2017
Druesorter:Zinfandel
Alkohol %:15 %
Lagret på egefad:Ja i 12 mdr på Amerikansk eg.
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:4-5 år fra høståret