Segura Viudas Reserva Heredad Cava

Reserva Heredad er flagskibet fra Segura Viudas. Her anvendes de bedste druer fra de allerbedste parceller. Druesammensætningen er 33 % Macabeo, 67 % Parellada. Reserva Heredad tappes på en eksklusiv flaske og nyder godt af en særdeles lang lagring på bundfaldet i flasken, inden den degorgeres og frigives til salg. Resultatet er en CAVA, der tåler sammenligning med to - tre gange så dyre Champagner.

Duft og smagsnoter: Duften er dyb og kompleks. Smagen oser af klasse og imponerer med en på en gang med en fyldig og finessrig stil.

Mad og vin: Perfekt til de festligste anledninger, og de bedste fiskeretter såvel som det fineste lyse fjerkræ.

★★★★★ i Fyens Stiftstidende; "Aromatisk, lokkende duft af abrikos, rosenbusk, pære, citrus og flinterøg. I begyndelsen sødmefuld og sukkerfedtet i munden med, men de sprøde bobler og æblesyrligheden vinder til sidst og tager fat i kinderne. Her er et orange element, lidt a la kattetunger. En fyldig og megahyggelig sofavin - og næppe et hit, hvis man kun er til stram, mineralsk champagne. Den her øser gavmildt ud af sine goder - derfor ender vi trods prisen på fem stjerner."
239,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

Type:Mousserende - Cava
Land:Spanien
Område:-
Størrelse i CL:75
Årgang:NV
Druesorter:67 % Parellada og 33 % Macabeo
Alkohol %:12
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-12 grader
Holdbarhed:Op til 4 år fra høståret