Seghesio, Venom, Sangiovese, 2009

Seghesio, Venom, Sangiovese, 2009

Familien Seghesios bedste Sangiovese-vine kommer fra Rattlesnake Hill; en vindblæst bakke hvor vinbønderne skal gå ekstra forsigtigt for ikke at komme for tæt på de klapperslanger, der ynder at slikke sol på den stenede jord. Slangerne har inspireret til vinens navn: Venom (gift). Venom Sangiovese Selv i Toscana skal man lede længe efter Sangiovese-vine, der laves på så gamle vinstokke, som Venom.

Gamle vinstokke giver lave udbytter og koncentraiton, og det mærker man tydeligt i vinens flotte duft, som byder på en ekstremt koncentreret bærfrugt og fine nuancer af mineraler, blyant, vanilje og mokka.

Smagen er vægtig og begavet med druens intense bærfrugt og fine tannin, og eftersmagen er lang og mættende.

Monumental Sangiovese, Tænk på en Super toscaner, bare med meget mere af det hele.

449,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Seghesio Family Vineyards

I 1895 købte Angela og Edouardo Seghesio deres første vingård ved den lille by "Chianti" i Sonoma County´s Alexander Valley. I dag står Seghesio som et af Californiens absolutte topnavne, ikke mindst på druesorten Zinfandel. Kursen mod stjernerne blev for alvor sat i midten af 90´erne, anført af Peter & Ted Seghesio. Phil Freeze, der havde ansvaret for tilplantningen af Opus One, blev bragt ombord som viticulturist. Den Italienske stjerne ønolog Alberto Antonini bliver ligeledes tilknyttet Seghesio. En ny æra er begyndt, og det enorme kvalitets potentiale Pete og Ted Seghesio havde set i familiens mange gamle vinstokke afspejles nu i vinene. Seghesio henter nu et hav af topanmeldelser, og regnes blandt Californiens top 5 Zinfandel producenter, både i kvalitet, men nok så vigtigt også når det gælder pris/kvalitet

Yderligere information

Type: Rødvin
Land: USA
Område: Californien, Rattlesnake Hill
Størrelse i CL: 75
Årgang: 2009
Druesorter: Sangiovese
Alkohol %: 15,6 %
Lagret på egefad: Ja
Drikketemperatur: 16-18 grader
Holdbarhed: -