Schumachers, Rosmarin/Æble 0,5l

Rosmarin er et fantastisk krydderi til den danske frokost. Med sin karakteristiske rosmarinsmag – og båret af en smule sødme fra æblerne – er denne brændevin ideel til både stege- og grillretter. Schumachers Rosmarin/Æble brændevin er en ægte kryddersnaps, trukket på økologisk rosmarin og økologiske æbler. En frisk og krydret brændevin. God til frokostbordet og osten.
Alle Schumachers brændevine er fremstillet efter nordiske traditioner, hvor urterne trækker i ren alkohol, destilleret på økologisk hvede. Nydes let afkølet og opbevares mørkt. Ikke koldt-filtreret.

249,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

I gamle dage drak man brændevin hver dag! Man troede på brændevinens helbredende virkning, og ligeledes skulle alle mand have brød og brændevin, så man kunne klare sig gennem den hårde arbejdsdag.Derfor var der for 200 år siden over 2500 brænderier i Danmark. Dengang smagte det af fusel, når man fremstillede alkohol.Det smagte så forfærdeligt, at man var nødt til at camouflere fusels-magen med noget, der smagte godt. Derfor plukkede man den urt, der var mest af, - den stod over det ganske kongerige kommen. Akvavit indeholder en vis procent kommen.Når man køber en snaps i dag, så tænker de fleste, at den også skal smage af kommen. Det er ofte grunden til at mange unge ikke drikker snaps."Det smager jo af kommen, det hele", siger de. - Og det synes jeg er synd!Jeg holder selv meget af de klassiske kommenbrændevine. Men jeg har også et brændende ønske om at forny de danske snapsetrationer! Eller i hvert fald prikken til dem.Der er meget fokus på smag i disse år og der bliver leget med den. Øllet skal være over- eller undergæret, kaffen skal være ristet med chokolade og vanille og køkkenet serverer fusion fra hele verden. Brændevin er ikke kun til jule- og påskefrokosten, den kan drikkes hele året.Vi skal bare opdage det dejlige livets vand igenDan Schumacher

Yderligere information

Type:Nej
Land:Nej
Område:Nej
Størrelse i CL:Nej
Årgang:Nej
Druesorter:Nej
Alkohol %:Nej
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:Nej
Holdbarhed:Nej