Schumachers, Rødgran 0,5l

Schumachers rødgran Brændevin er skovens dybe stille dybe ro. Den er trukke på små grønne skud fra økologisk rødgran.Smagen er domineret af de karakteristiske grannåle og træets harpiks.En fin brændevin til det nordiske køkken.

199,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

I gamle dage drak man brændevin hver dag! Man troede på brændevinens helbredende virkning, og ligeledes skulle alle mand have brød og brændevin, så man kunne klare sig gennem den hårde arbejdsdag. Derfor var der for 200 år siden over 2500 brænderier i Danmark. Dengang smagte det af fusel, når man fremstillede alkohol. Det smagte så forfærdeligt, at man var nødt til at camouflere fusel-smagen med noget, der smagte godt. Derfor plukkede man den urt, der var mest af, - den stod over det ganske kongerige kommen. Akvavit indeholder en vis procent kommen.

Når man køber en snaps i dag, så tænker de fleste, at den også skal smage af kommen. Det er ofte grunden til at mange unge ikke drikker snaps."Det smager jo af kommen, det hele", siger de. - Og det synes jeg er synd! Jeg holder selv meget af de klassiske kommenbrændevine. Men jeg har også et brændende ønske om at forny de danske snapsetrationer! Eller i hvert fald prikken til dem.

Der er meget fokus på smag i disse år og der bliver leget med den. Øllet skal være over- eller undergæret, kaffen skal være ristet med chokolade og vanille og køkkenet serverer fusion fra hele verden. Brændevin er ikke kun til jule- og påskefrokosten, den kan drikkes hele året.Vi skal bare opdage det dejlige livets vand igen Dan Schumacher
 

Yderligere information

Type:Brændevin
Land:Danmark
Område:Vejby
Størrelse i CL:50
Årgang:NV
Alkohol %:38
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-14 grader