Sancerre, Domaine Moreux, 2014

Sancerre, Domaine Moreux, 2014

Sancerre, Domaine Moreux, 2014

Vinen er udelukkende produceret på Sauvignon Blanc.

Duft og smagsnoter:Vinen har en fin blomsteraroma, og en frugtrig smag med et feminint tilsnit. En meget velsmagende, frisk og mineralsk Sancerre, der er vedholdende i eftersmagen. Det er en meget "ren" hvidvin - tør og stringent med en lang nuanceret eftersmag. Den oser af klasse.

Mad og vin:Serveringtemperaturen bør ikke overstige 8-9 grader. Denne lækre Sancerre er en "allround" hvidvin, som med fordel vil kunne sættes til mange forskellige fiske- og skaldyrsretter. Alt god fra havet er velkommen på tallerkenen til denne klassevin.

5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk, der skrev; "Frisk og saftig hvidvin med et karakteristisk billede af Sauvignon-druen med dens noter af græs, hyldeblomster og stikkelsbær"

149,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

Vinfremstilling har været en tradition i familien Moreux i flere generationer. Patrice Moreux, og hans to sønner Arnaud og Julien, er fra vinlandsbyen "Les Loges". Her dyrker de ca. 35 hektar i "Pouilly-sur-Loire".

Patrice Moreux dyrker samtidig 5 hektar Sauvignon Blanc i Sancerre, hvor undergrunden består af ler og kalksten. Et terroir, der giver aromatiske, mineralske og velsmagende hvidvine, som en hel verden værdsætter.

 

Yderligere information

Type: Hvidvin
Land: Frankrig
Område: Sancerre
Størrelse i CL: 75
Årgang: 2014
Druesorter: Sauvignon Blanc
Alkohol %: 12,5
Lagret på egefad: Nej
Drikketemperatur: 8-9
Holdbarhed: Drikkemoden nu og kan gemmes op til 4-5 år.