Detaljer
Detaljer
Ron Zacapa 15 år, 23 år og 25 år samt Ron Botran Solera er alle lavet på en såkaldt solera. Derfor er disse rom, ganske som så mange andre i rom verdenen, et mix af forskellige fade af forskellige aldre. Dette er en klar forskel i.f.t. f.eks. whisky og bourbon - men mere i tråd med f.eks. cognac.Før rommen hældes igennem soleraen har de haft forskellig "opvækst" på friske egefade, ex-bourbon, ex-sherry, ex-madeira o.s.v. Når det gælder Ron Zacapa XO 25 år - så er forskellen mellem den 23 årige og den 25 årige bl.a. en slutlagring på ex-cognac fade for den 25 årige vedkommende.
Yderligere information
Type: | Rom |
Land: | Guatemala |
Område: | - |
Størrelse i CL: | 70 |
Årgang: | 2003 |
Druesorter: | - |
Alkohol %: | 40 % |
Lagret på egefad: | Ja |
Drikketemperatur: | 16 |
Holdbarhed: | - |