Ron Zacapa, Reserva Limitada 2019

Ron Zacapa Limitada 2019 er blended og sammensat af udvalgte reserve rom som er mellem 6-24 år gammelt. Rommen er udvalgt af Ron Zacapas masterblender, blended og har efterfølgende fået en såkaldt fad finish på fade som tidligere har indeholdt sød moscatel vin. Til sidst er rommen tappet ved 45%. Kombinationen af ung og gammel rom, influeret af de forskellige typer fade, samt den lidt højere aftapningsstyrke, gør at rommen viser et andet lag af kompleksitet end hvad Ron Zacapa 23 eksempelvis gør, ligesom den heller ikke forekommer ligeså sød som Ron Zacapa 23. En spændende og anderledes nyhed fra Ron Zacapa som er i god balance mellem sødme og alkohol.

 

Ron Zacapa Limitada 2019 er ligesom tidligere Limitada aftapninger kun lavet i begrænset oplag og bliver ikke produceret igen.

799,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Detaljer

Ron Zacapa 15 år, 23 år og 25 år samt Ron Botran Solera er alle lavet på en såkaldt solera. Derfor er disse rom, ganske som så mange andre i rom verdenen, et mix af forskellige fade af forskellige aldre. Dette er en klar forskel i.f.t. f.eks. whisky og bourbon - men mere i tråd med f.eks. cognac.Før rommen hældes igennem soleraen har de haft forskellig "opvækst" på friske egefade, ex-bourbon, ex-sherry, ex-madeira o.s.v. Når det gælder Ron Zacapa XO 25 år - så er forskellen mellem den 23 årige og den 25 årige bl.a. en slutlagring på ex-cognac fade for den 25 årige vedkommende.
 

Yderligere information

Type:Rom
Land:Guatemala
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:nv
Druesorter:-
Alkohol %:45 %
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16
Holdbarhed:-