Ron Millonario, 15 års Solera Reserva

Millonario Solera 15 Reserva rom er lavet af en blanding af sukkerrørshonning og -melasse, omhyggeligt udvalgt og bearbejdet gennem hele gærings-, destillations og forædlingsprocessen, i en kombination af oprindelige og nye teknikker, som kombinerer kunst, videnskab og tradition i denne harmoniske rom.

Dens udvalgte aroma og smag er resultatet af en minutiøs kontrol med rommens ældningsproces i egetræsfade, hvilket kombineret med iblanding af ædel-rom med årene sikrer en forøget kvalitet.

Næse: Brun farin, brændte mandler, vanille, fad, rosin og mørk chokolade.
 
Smag: Formfuldendt rom sødme, nuanceret og afvekslende. Krydderier, karamelliseret sukker i flot balance. Denne rom får du lyst til at drikke mere af.
 
Eftersmag: Lang eftersmag, masser af søde og krydrede nuancer. Behagelig afrundet og kompleks. En dram til luksus og fornøjelse.
465,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Dens smag og aroma er frugten af vor jords guddommelige godhed, den jord som engang blev beboet og forarbejdet af vores forfædre; Inkaerne.

Den er frugten af solens lune stråler, som med hvert et kærtegn, på forunderlig vis, får sukkerrøret til at gro og giver det den styrke, kraft og smag der kun kan nydes i vores rom.
 
Den er frugten af det engagement som de hænder der forarbejder den giver, fra sukkerrøret sås til den dedikerede forarbejdning i eksperternes hænder; en proces der hele vejen sikrer en høj kvalitet.
 

Yderligere information

Type:Solera Reserva Rum
Land:Peru
Område:Andesbjergene
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:40
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:15-17 grader