Ron Aldea, Tradicion vintage 2001, Limited Edition Rum

Ron Aldea Familia Vintage 2001 er en limited edition rom lagt på fad i 2001 og tappet på flaske i 2016. Der er dermed tale om en vintage edition fra en specifik og rigtig god årgang - nemlig 2001, som kun er aftappet i 7092 flasker.
Som alle andre Aldea rom er Familia Vintage 2001 produceret på friske sukkerrør. Rommen er herefter lagret tålmodigt i hele 15 år på amerikansk eg.


Duft og smagsnoter: Den megen omhu og respekt for traditionerne der er lagt i denne rom giver sig udslag i en fantastisk rund og blød rom med en lækker tekstur og udsøgt finesse. Der er sødme sammen med noterne af vanilje, figner, cedertræ og blød  toffee og en vidunderlig lang eftermag som virkelig viser den ekstraordinære kvalitet der her er tale om.

Dette absolutte topprodukt fra Ron Aldea viser tydeligt, at vi har med en fantastisk rom at gøre - lidt andeledes og med masser af saft og kraft !
595,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

De Kanariske øer er fantastiske som feriemål og meget andet, men at der også produceres rigtig god rom her er det kun de færreste der ved.
Vi har fået, den i Danmark, ret ukendte rom fra Ron Aldea hjem. Det er en fantastisk kvalitet du vil opleve og en lidt anderledes aromatisk rom i den søde stil.

Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af "gammeldags" metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez's (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.

Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret.
Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.

De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rommer er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør. 

Ron Aldea anvender både kobber-stilles og kolonnedestillering, hvilket giver rigtigt gode muligheder for at finde den helt rigtige blanding i de endelige produkter. 

Type:Mørk Rom
Land:Gran Canaria
Område:La Palma
Størrelse i CL:70
Årgang:2001
Alkohol %:40 %
Lagret på egefad:Ja i 15 år på amerikanske og franske fade
Drikketemperatur:16-18 grader