- Produktbeskrivelse
Detaljer
Præsentation Winemakers dinner:
* Riesling Brut med snacks
* Rheinschiefer, Riesling trocken
* 2 tørre Riesling (Alte Reben & Tonschiefer) til Smørdampede asparges med håndpillede rejer, ørredrogn, urter og skilt sauce på sødet kærnemælk og dildolie. Hertil serveres hjemmebagt, økologisk brød med brunet smør.
* Engelstein Grosses Gewächs til Langtidstilberedt kalvesteg vendt i forskellige salte og urter med signatursauce ”Mona Lisa” – karamelliseret demi-glace (1 uges tilberedning over 3 hviletider – blot monteret med smør). Garni du jour og urtevendte kartofler.
* RheinQuarzit, Riesling Feinherb
* Mandelstein Auslese 2021 & Feuerlay Eiswein 2002 ledsaget af et udvalg af europæiske gourmetoste med karamelliserede valnødder og hjemmebagte økologiske kiks.
*** Et begrænset antal pladser***
*** Forbehold for ændringer i køkkenet***