Rhum Depaz VSOP Vieux Agricole Réserve Spéciale, Martinique

Med 7 års fadlagring (det svarer til 21 år i Skotland) fremstår denne gamle mørke rhum med en meget indbydende duft af chokolade, vanilje og karameliserede frugter. En virkelig oplevelse for en kender af rhum. I eftersmagen finder man toner fra kaffe og tobak - et helt igennem super glas til kaffen eller den store gode cigar.

575,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Producenten:
Depaz - Martinique
 
Depaz er Rhum Agricole´s Grand Cru. Destilleriet Depaz er et af de kun ni tilbageværende destillerier på den franske ø Martinique, der har en meget lang tradition for fremstilling af "Rhum Agricole" (rum af sukkerrørsaften).

Depaz blev etableret helt tilbage i 1651, og er beliggende i St-Pierre (den nordlige by på Martinique) som blev totalt ødelagt ved vulkanudbruddet fra Mount Pelée i 1902. Omgivelserne omkring Depaz er øens smukkeste plantage.

Produktionen er omfattet af de meget restriktive appellationsregler, der er gældende for franske fødevarer, herunder vin.

Produkterne fra Depaz repræsenterer den mere delikate og tørre rhum/rum-stil, og ikke den sukkersøde likøragtige stil, der bl.a. kendes fra Sydamerika.
 

Yderligere information

Type:Rom
Land:Martinique
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:45%
Lagret på egefad:7 år på franske fade
Drikketemperatur:14-16 grader