Rhum Depaz, Vieux Agricole, Martinique

Depaz er Rhum Agricole´s Grand Cru. Destilleriet

Depaz er et af de kun ni tilbageværende destillerier på den franske ø Martinique, der har en meget lang tradition for fremstilling af "Rhum Agricole" (rum af sukkerrørsaften).
Depaz blev etableret helt tilbage i 1651, og er beliggende i St-Pierre (den nordlige by på Martinique) som blev totalt ødelagt ved vulkanudbruddet fra Mount Pelée i 1902.

Duft og smagsnoter: Dejlig rund og behagelig rhum med klare toner fra fadlagringen. Kompleks med en anelse af vanilje og tørrede frugter, blommer og nødder. En lækker dram til kaffen.

Guldmedalje i Paris i 2006, 2007 og 2008.

325,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Producenten:
Depaz - Martinique
 
Depaz er Rhum Agricole´s Grand Cru. Destilleriet Depaz er et af de kun ni tilbageværende destillerier på den franske ø Martinique, der har en meget lang tradition for fremstilling af "Rhum Agricole" (rum af sukkerrørsaften).

Depaz blev etableret helt tilbage i 1651, og er beliggende i St-Pierre (den nordlige by på Martinique) som blev totalt ødelagt ved vulkanudbruddet fra Mount Pelée i 1902. Omgivelserne omkring Depaz er øens smukkeste plantage.

Produktionen er omfattet af de meget restriktive appellationsregler, der er gældende for franske fødevarer, herunder vin.

Produkterne fra Depaz repræsenterer den mere delikate og tørre rhum/rum-stil, og ikke den sukkersøde likøragtige stil, der bl.a. kendes fra Sydamerika.
 

Yderligere information

Type:Rom
Land:Martinique
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:45%
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:14-16 grader