- Produktbeskrivelse
Detaljer
Beskrivelse
Detaljer
Raymond Ragnaud familien har produceret cognac og ejet vingården siden 1860 lige i hjertet af Grande Champagne-området, som er det bedste cognacområde, 1. cru. Familien ejer i dag 44 ha med de bedste druesorter til fremstilling af cognac. Vingårdene drives af Françoise Bricq som er tredje generation, samt datteren Stéphanie Bricq der ligeledes deltager i produktionen af cognac. Der produceres hvert år ca. 40.000 l cognac, som lagres på limousin-eg. Efter fordampning osv. bliver det til omkring 45.000 flasker fordelt på forskellige kvalitetstyper. Salget går til lande i Europa samt Japan og nu også Danmark. Cognacen føres på nogle af Frankrigs mest eksklusive restauranter, bl.a. La Tour d’Argent, Ritz og Miraville i Paris, Crocodille i Strasbourg og Carlton i Cannes. Fransk lovgivning om cognac. Der er to forhold, der bestemmer kvaliteten og prisen: - området, vigtigst og - alderen, meget mindre vigtig.Yderligere information
Type: Cognac Land: Frankrig Område: Grande Champagne Størrelse i CL: 70 Årgang: 2006 Druesorter: Alkohol %: 41 Lagret på egefad: 11 år Drikketemperatur: 16-18 grader Holdbarhed: