- Produktbeskrivelse
Detaljer
Beskrivelse
Detaljer
Raymond Ragnaud var apoteker (gik i klasse med den tidligere præsident Francois Mitterand). Han arvede nogle hektarer jord midt i Cognacs bedste område. Nu er det datteren Francoise og hendes datter Stéfany (en cognac blev kaldt efter hende), der driver destilleriet, vinmarkerne og tager sig af markedsføringen. Ragnaud producerer måske den allerbedste cognac i Frankrig. Verdens fineste restaurant, La Tour d’Argent i Paris, serverer cognac Raymond Ragnaud.(Betegnelsen Grande Champagne er egentligt misvisende, fordi den henleder tankerne til Champagne, som ligger i nordøst Frankrig ved Reims, hvor den kendte mousserende vin produceres. Cognac produceres i det modsatte hjørne af Frankrig, i sydøst ved Bordeaux. Betegnelsen Grande Champagne bruges ligeledes i regionen Cognac, fordi jorden dér er lige så kalkholdig, som jorden i Champagne.) Den bedste cognac bærer altid betegnelsen ”Grande Champagne 1.cru du cognac”.Yderligere information
Type: Cognac Land: Frankrig Område: Cognac Størrelse i CL: 70 Årgang: 1906 Alkohol %: 40% Lagret på egefad: Ja