Raymond Ragnaud, Cognac fra 1906, 101 år. SKAFFEVARE

Kun produceret 220 fl. Det vides dog ikke hvor mange der er tilbage at dette unikum.

Når en cognac er 101 år gammel betyder, at det er en søn af en af Napoleons soldater, der har plantet de vinstokke, som denne cognac er lavet af.
Det er fascinerende: en væske, der har eksisteret i 101 år. Enestående.
Alle andre væsker, bortset fra kongehusets Rosenborg-vine, er forgået på 101 år.

Smagen:
Når man drikker den 101 år gamle cognac, forventer man, at den er gået over til at smage klæbrigt. Men nej. Den har bevaret sin typiske Ragnauds friskhed af et rent produkt.
Den uforglemmeligt fine og meget elegante eftersmag kan vare i flere timer. Man fornemmer historiens vingesus.
Sælges i en trækasse med flg. certifikat fra Raymond Ragnaud.:
6.995,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Raymond Ragnaud var apoteker (gik i klasse med den tidligere præsident Francois Mitterand). Han arvede nogle hektarer jord midt i Cognacs bedste område. Nu er det datteren Francoise og hendes datter Stéfany (en cognac blev kaldt efter hende), der driver destilleriet, vinmarkerne og tager sig af markedsføringen. Ragnaud producerer måske den allerbedste cognac i Frankrig. Verdens fineste restaurant, La Tour d’Argent i Paris, serverer cognac Raymond Ragnaud.(Betegnelsen Grande Champagne er egentligt misvisende, fordi den henleder tankerne til Champagne, som ligger i nordøst Frankrig ved Reims, hvor den kendte mousserende vin produceres. Cognac produceres i det modsatte hjørne af Frankrig, i sydøst ved Bordeaux. Betegnelsen Grande Champagne bruges ligeledes i regionen Cognac, fordi jorden dér er lige så kalkholdig, som jorden i Champagne.) Den bedste cognac bærer altid betegnelsen ”Grande Champagne 1.cru du cognac”.

Yderligere information

Type:Cognac
Land:Frankrig
Område:Cognac
Størrelse i CL:70
Årgang:1906
Alkohol %:40%
Lagret på egefad:Ja