Radford Dale, Freedom, Pinot Noir 2021, Stellenbosch

Top Pinot Noir fra Sydafrika. Så enkelt kan det siges.

Denne Pinot Noir er kendetegnet ved sin finesse og poesi, snarere end tyngde og rigdom. Det skyldes mineralens elegance fra jorden den vokser i, og dens aromatiske bær generøsitet og dybde af smag fra det vidunderlige klima i Elgin.

Denne Pinot Noir viser bemærkelsesværdig intriger i sin kompleksitet og undlader aldrig at fortrylle med sin smidighed, fint struktureret i munden. Vi tager igen den glæde at indføre endnu en årgang af Freedom fra en af de mest spændende vin regioner i Cape Winelands. 

349,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Radford Dale: Topproducent i Stellenbosch

Bag navnet gemmer sig Barossa Valley fødte Ben Radford og britiske Alex Dale, der i øvrigt har boet mere end halvdelen af sit liv i det Burgundiske.
 
Eneste objektiv er maksimal kvalitet. Uden kompromiser af nogen art, men tilsat en god portion af uhøjtidelighed og sjov. Og så skal vinene yde fremragende ”Value for Money”.
 
Hemmeligheden bag potentiel og ægte kvalitet ligger i vinmarkerne. Ikke for at underestimere vinmagerens rolle, for vinmageren kan forløse – eller i værste fald ødelægge den potentielle kvalitet vinmarkerne bringer!
 
Udgangspunktet for Radford Dale er nogle af de bedst beliggende vinmarker i det sydlige Stellenbosch’s Helderberg region, med udsigt til False Bay og kølende vinde. Det kuperede terræn giver hver enkelt lille parcel sit microklima, noget der er med til at øge vinens kompleksitet.
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Sydafrika
Område:Stellenbosch
Størrelse i CL:75
Årgang:2017
Druesorter:Pinot Noir
Alkohol %:12,5
Lagret på egefad:Ja på 228 L fade
Drikketemperatur:15-17 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og kan gemmes op til 3-4 år.