Radford Dale Chennin Blanc Renaissance 2015, Stellenbosch

100% af vinen blev gæret & modnet på egetræsfade, og der bliver kun brugt håndlavet Bourgogne fade. Hovedsageligt med eg fra Allier & Vosges skove. Fadene er 500L og nogle 228L. Kun brugt eg bliver brugt, en samling af 2., 3. og 4. gangs brugte tønder, for at bevare renheden og klarhed i frugten.

Siden vores første årgang af Renaissance har vi lært så meget om, hvordan man virkelig afspejler karakteren af denne smukke drue sort, Chenin Blanc. Gennem dybere forståelse fra vingården, snarere end at manipulere med vinen, har vi været i stand til at skabe en vin, der afspejler dens identitet via friskhed, elegance, finesse og renhed.

Sydafrikas mest ædle drue. Ofte undgået og mødt med respektløshed af vinmagere og forbrugere, men der er i visse værdige kræse, en stigende erkendelse af det enorme potentiale af denne drue, Chenin Blanc. Som tilhængere af den sande karakter og finesse. som ofte svømmer  med strømmen med det folkerige tidevand, er en frisk generation af Chenin producenter bragt til overfladen, med nogle af de mest interessante, lyse, mineralsk og idiosynkratiske vine i Kap.

259,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Radford Dale: Topproducent i Stellenbosch

Bag navnet gemmer sig Barossa Valley fødte Ben Radford og britiske Alex Dale, der i øvrigt har boet mere end halvdelen af sit liv i Bourgogne.

Eneste objektiv er maksimal kvalitet. Uden kompromiser af nogen art, men tilsat en god portion af uhøjtidelighed og sjov. Og så skal vinene yde fremragende ”Value for Money”.

Hemmeligheden bag potentiel og ægte kvalitet ligger i vinmarkerne. Ikke for at underestimere vinmagerens rolle, for vinmageren kan forløse – eller i værste fald ødelægge den potentielle kvalitet vinmarkerne bringer!
 
Udgangspunktet for Radford Dale er nogle af de bedst beliggende vinmarker i det sydlige Stellenbosch’s Helderberg region, med udsigt til False Bay og kølende vinde. Det kuperede terræn giver hver enkelt lille parcel sit microklima, noget der er med til at øge vinens kompleksitet.
 

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Sydafrika
Område:Stellenbosch
Størrelse i CL:75
Årgang:2015
Druesorter:Chenin Blanc
Alkohol %:13
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:8-10 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og kan gemmes op til 5-6 år.