Radford Dale, Black Rock 2016, Stellenbosch, Swartland

Vinifikation: Sortering starter i markerne, hvor de derefter bliver sorteret på et bord på vingården, for kun at få de bedste druer før gæringen, derefter anbringes de direkte i nogle gammeldags åbne gæringsanlæg af eg, hver de sorteres separat. kvasningen bliver regelmæssigt foretaget i hånden. skindet bliver midlertidigt fjernet fra Carignan druen (for at bevare den rene frugt, mere end at give den yderligere struktur), i modsætning til Syrah, som forbliver med skind. Nogle Cinsault bliver delvist fermenteret med nogle Syrah, resten separat.

2/3 af den samlede vin bliver modnet på fade, hvoraf næsten alle er små, franske 228L tønder, en lille andel af nye, resten 2., 3. & 4. år gamle. Den resterende del forbliver i tanke.

Duft og smagsnoter:Vinen har en  levende og umådeligt livlig lilla nuance som skinner ud af glasset. Dens integrerede aromaer af krydderier, lakrids og vilde bær fanger med det samme din nysgerrighed, samtidig forberedes sanserne til en meget individuel og aromatisk smag. En vinøs og vidunderlig ladet mundfuld kombineret med en vifte af lavendel, krydderier, jordbær og endda blåbær. En udpræget mineralsk aroma gennemsyrer ganen og skaber et løft af friskhed i smag og en subtil, fyldig afslutning. En meget individuel, gådefulde vin som giver dig mange oplevelser.

269,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Radford Dale: Topproducent i Stellenbosch

Bag navnet gemmer sig Barossa Valley fødte Ben Radford og britiske Alex Dale, der i øvrigt har boet mere end halvdelen af sit liv i Bourgogne.

Eneste objektiv er maksimal kvalitet. Uden kompromiser af nogen art, men tilsat en god portion af uhøjtidelighed og sjov. Og så skal vinene yde fremragende ”Value for Money”.

Hemmeligheden bag potentiel og ægte kvalitet ligger i vinmarkerne. Ikke for at underestimere vinmagerens rolle, for vinmageren kan forløse – eller i værste fald ødelægge den potentielle kvalitet vinmarkerne bringer!

Udgangspunktet for Radford Dale er nogle af de bedst beliggende vinmarker i det sydlige Stellenbosch’s Helderberg region, med udsigt til False Bay og kølende vinde. Det kuperede terræn giver hver enkelt lille parcel sit microklima, noget der er med til at øge vinens kompleksitet. 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Sydafrika
Område:Stellenbosch, Swartland
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:Syrah, Cinsault og Carignan
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Ja på 228 L Bourgogne fade
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og kan gemmes op til 6 år.