Quinta De Valle Longo, Vintage Port 2020

Vinfremstilling: Druerne er håndplukket i små kurve; og stammer fra en enkelt høst og vinfremstilling er i overensstemmelse med den traditionelle måde at lave Portvin på. Efter en delvis afstilkning af druerne, bliver druerne trådt med fødderne i gamle sten "Lagares". Fermenteringen sker med temperaturkontrol og stoppes ved tilsætning af brandy. Vinen har meget stor lagrings potentiale. Hvis den opbevares under de ideelle betingelser, har vinen en lagrings potentiale i flaske på over 30 år.

Duft og smagsnoter: Vinen har en meget god aroma, god struktur af frugt, sorte blomsteragtige noter af frugt og en let mineralitet. Flot afbalanceret i munden, tanninerne sikrer dig en lang eftersmag, den modne frugt gør at vinen kan drikkes nu og mange år frem.

Serveringsforslag: Går meget godt med stærke oste som Stilton, Roquefort, Blåskimmelost, portugisisk Serra. Den kan også serveres med frugt eller chokolade desserter, eller i sidste ende med en god cigar. Serveres ved en temperatur på mellem 16º C til 18 º C.

*Ved tilbudsprisen på 3 fl. Leveres de i original tre styks trækasse.

399,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Vintage port (Ruby)
Land:Portugal
Område:Pinhão - Dourodalen
Størrelse i CL:75
Årgang:2020
Druesorter:Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Amarela, Sousão, Tinta Barroca, Tinto Cão
Alkohol %:20
Lagret på egefad:Ja 2-3 år på egetræsfade
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Op til 30 år fra høståret