Pure Shots, med Hindbær

k3h291nlkfta2xkj2bg*Pure Hindbær er en utrolig smagsoplevelse af søde skovhindbær. De specialplukkede hindbær fryses lige efter plukningen og sendes til produktionen, hvor de lægges til at trække i vodkaen i to døgn. Dette bevarer de naturlige smagsnuancer og giver en ren og naturlig smag af hindbær.

*Der benyttes en speciel type rødvinsrabarber. Denne rabarber giver en dybere rabarbersmag sammen med sin syrlighed og har flere frugtnoter. Sammen med hindbærrenes naturlige farve, er rabarberen med til at give Pure Hindbær sin smukke bordeauxrøde farve – helt uden kunstige farvestoffer. Oxalsyren i rabarberen binder sig til kalken i vandet og skaber bundfald, og dette skyldes brugen af ægte rabarber.

*I alle produkter brugerd de en ren vodka på 96%, som vi selv laver med Aarhusiansk mineralholdigt vand og dansk sukker. Vodkaen er lavet på korn og rug fremfor melasse, hvilket betyder, at den smager i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem og på denne måde bidrager yderligere til shottets rene smag.

Opbevares køligt og omrystes før den drikkes ren eller til cocktails

159,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

PURETINI

clock-circular-outline
4 minutter

Denne cocktail vil helst sikkert imponere de fleste
- den smager himmelsk og er samtidig nem at lave. 

Fremgangsmåde:
Shake alle ingredienser med is i 5-10 sekunder.
Si over i et glas og pynt med citronskal og friske hindbær. 

 

 

Yderligere information

Type:Shots
Land:Danmark
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:16,4 %
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:5-8 grader