Puerto Salinas, Red Wine Alicante 2014

 

Vinifikation: Druerne er håndplukket i kasser og gennemgår derefter en streng udvælgelsesproces i kælderen. Pre-fermentering kold maceration (7 °) før gæring. udblødt i 20 dage med drue skind. Malolaktisk gæring og derefter lagret i 12 måneder på franske egetræs fade.

Vinstokkenes alder: Monastrell 23 år. Cabernet Sauvignon 18 år. Alicante Bouchet 28 år. Petit Verdot 13 år.

Duft og smagsnoter: Puerto Salinas Tinto har en dyb kirsebærrød farve. I næsen findes intense aromaer af modne sorte bær med en meget subtil balsamisk afslutning. På ganen er den frisk, frugtagtig, med mineralske noter og et lidt krydret touch. Rigtig god balance og struktur.

Serveringsforslag: Passer rigtig godt til mørbrad, kalvekød, men også til fjerkræ og lyst kød, samt til modne og stærke oste.


Ratings:  
2011:
 90 point James Suckling
2010: Zarcillo de Plata 2015. Commended Medal. Decanter 2013.
2009: 92 point Robert Parker’s Wine Advocate.
2007: Gold Medal. Premios Cofradía Reino de la Monastrell
2005: 91 puntos. Peñín’s Guide. The Best Wines from Spain.
2004: Gold Medal. Mundus Vini Awards. Germany (OIV).

139,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Rødvin
Land:Spanien
Område:Alicante
Størrelse i CL:75
Årgang:2014
Druesorter:Monastrell, Cabernet Sauvignon, Alicante Bouchet og Petit Verdot.
Alkohol %:15,0
Lagret på egefad:Ja i 12 måneder på fransk eg.
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og kan gemmes op til 6-7 år.