Persondatapolitik

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Bagsvaerd.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mail adresse 
(indsæt hvad der indsamles af oplysninger)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Bagsværd Vinhandel Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaveren Steve Stusgaard og Michael Møller fra Bagsværd Vinhandel har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Bagsvaerd.dk er Webshop ansvarlig Michael Møller 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 
(Indsæt hvis I opbevarer kundeoplysningerne krypteret, skal det skrives og forklares, hvordan de er krypteret. Det samme gælder for næste punkt, nemlig transmissionen af kundeoplysningerne.)
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Bagsvaerd.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
OBS! Hvis i har en aftale med eksempelvis et anmeldelsessite vil det betegnes som, at der videregives oplysninger til tredjemand. Det skal i oplyse om her, og angive hvem i videregiver oplysninger til.

Som registreret hos Bagsværd Vinhandel Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bagsværd Vinhandel Aps via e-mail Vin@bagsvaerd.dk

Klageadgang 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Steve Stusgaard eller Michael Møller via e-mail Vin@bagsvaerd.dk eller pr. telefon 44980637. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. (Indsæt: adresse, mailadresse, url, telefonnummer for de nævn der er relevante for de varer eller ydelser du sælger på din netbutik) Du finder nederst en ikke udtømmende liste over de mest almindelige klagenævn – Det er op til dig som erhvervsdrivende at oplyse hvilket klagenævn der er relevant for din netbutik. Se de mest almindelige klagenævn her