Primator, Weizen 0,5 L.

Tjekkisk overgæret lys ufiltreret hvede øl, gærspecifik lugt, smag og udseende. 

Type af øl: Lys overgæret hvedeøl.

Alkohol indhold: 5 % vol.

Ingredienser: Vand, hvede malt, byg malt, Saaz humle, gær

Weizenbier har en intens smag. Den pikante hvede giver et strejf af banan, og den lækre nellikeagtige aroma er typisk for denne type øl. Den er smagsrig og middelfyldig med den klassiske bitterhed, der karakteriserer Saaz humlen.

De runde frugtegenskaber er resultatet af en blanding af ølgær og hvedemalt. Den er nem at genkende ved allerførste blik…. en ufiltreret, meget gæragtig, halmfarvet øl. Gær og protein giver øllet en tiltrækkende grumsethed. Dette øl er en rigtig tørstslukker. Anbefales til bøffer og andet stegt kød som fx and. Også lækker til svineburgere, pølser, alt godt fra havet og blød ost. Dette øl bør serveres i et højt og slankt glas, så der sikres kraftigt skum. Hvis øllet ikke ser uklart nok ud, skal resten af øllet i flasken rystes godt for at få bundfaldet med. Perfekt med en citronskive ved en temperatur på 6-8°C.

I de sidste 30 år har vi oplevet en ølrenæssance, særligt blandt yngre øldrikkere, som kan lide at være innovative i deres valg af øl. Dette øl er god til festlige lejligheder, og øllets milde bitterhed tiltaler ofte kvinder. Det er i hvert fald øjeblikkets øl.

27,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager