Powers Winery, Syrah 2012


Syrah druen er den nye stjerne i Washington State. Powers Syrah fra stilles af 83 % Syrah, 12 % Malbec og 5 % Petit Verdot fra hhv. Cougar Vineyard, Goose Ridge Vineyard og Champoux Vineyard. Greg gærede de solmodne druer i tanke af rustfrit stål. Den malolaktiske gæring og den efterfølgende lagring fandt sted i fade af fransk eg.

Duft og smagsnoter: Powers Syrah forfører med en intens og multidimensional duft af sorte og røde bær med fine strejf af hvid peber. Smagen er balanceret, kraftfuld med klassiske Syrah aromaer og en lækker present og solmoden tannin.

Anmendelse:
★★★★★ Sølv i BT;
 "Saftig og kraftig rødvin, flot, lidt kølig frugtsmag af røde kirsebær, modne solbær, blåbær, krydderier, peber, urter og egetræsvanilje. Godt køb." 

119,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Bill Powers - en levende legende i Washington State
Bill Powers er en levende legende blandt vinavlerne i Washington State. I 2007 modtog han en Lifetime Achievement Award af sammenslutningen af drueavlere i Washington State. Det er kun tredje gang siden 1983, at nogen har opnået denne ære. I 2010 blev han hædret som Legend of Washington Wines, af Walter Clore centret. Bill kom oprindeligt fra Oklahoma, men i 1957 flyttede han til Washington State, draget af det fantastiske klima, og de rigelige forsyninger af vand. I 1982 fandt Bill, på de nedre skråninger af Badger Mountain, det perfekte sted at plante en topklasse vingård. Assisteret af sønnen Greg tilplantede Bill Powers samme år sin vingård.

Greg Powers - med benene solidt plantet i mulden
Greg, der i dag er leder og vinmager hos Powers, har lært sit metier bogstaveligt talt fra jorden op. I perioden 1982-1990, hvor Greg havde ansvaret for vinmarkerne, spillede han en aktiv rolle i overgangen til økologisk produktion, samt udformningen og opbygningen af Powers' vineri. I 1990 overtog Greg også vinifikationen af vinene. Under Gregs ledelse er Powers Winery blevet anerkendt som en "rising star" af Wine Spectator. Wine Enthusiast satte Powers på sin liste over "50 Great American Cabernet Producers". Passion og erfaring

Alle vine fra Powers fremstilles i harmoni med og med respekt for naturen, og afspejler Washington States unikke dyrkningsbetingelser og mikroklimaer. Vinene fra Powers afspejler en families passion for området, kombineret med
årtiers erfaring og integritet.

Type:Rødvin
Land:USA
Område:Washington State, Columbia Valley
Størrelse i CL:75
Årgang:2012
Druesorter:83 % Syrah, 12 % Malbec og 5 % Petit Verdot
Alkohol %:13,5
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:16-18
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 2-3 år