Pouilly Fumé, Château de L’Abbaye de St-Laurent, 2018

Vinen produceres med en gæringsperiode på 10-12 dage, og lagres herefter på kvaset i 6 måneder.

Duft og smagnoter: En stor vin med en flot mineralitet, friskhed og frugtagtig aroma. Ren, frisk, intens, sprød og lækker.

Serveringsforslag: Serveringtemperaturen bør ikke overstige 8-9 grader. Vinen er meget velegnet som aperitif, men kan også anbefales til "alt god fra havet" eller hvide asparges.

5 af 5 stjerner i VinAvisen.dk, der skrev;
"Flot hvidvin med en dejlig blomsterduft og en smag med friskhed, frugt, syre og sødme i fin balance. Dertil mineralske toner".


179,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Ejendommen "Château de l´Abbaye" er beliggende i landsbyen Saint Laurent l´Abbaye. Vingården grænser op til selve klosteret af samme navn. Ejendommen tilhører familien Morlat, og det har den gjort lige siden 1850.I dag er det de to brødre Pascal og Patrice, der styrer de 14 hektar med stor respekt for tradition og perfektion. Igennem de seneste 5 år har brødrene istandsat og fornyet ejendommen, og har i dag de helt optimale betingelser for produktion af gode kvalitetsvine.Vingårdens marker har en helt fremragende eksponering og er beplantet med 100% Sauvignon Blanc, der dyrkes omhyggeligt.
 

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Frankrig
Område:Loire
Størrelse i CL:75
Årgang:2018
Druesorter:Sauvignon Blanc
Alkohol %:13
Lagret på egefad:Nej 
Drikketemperatur:7-9 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste 2-3 år