Planteray Belize Vintage 2008 Bottled 2023

Plantation Belize Vintage 2008 Bottled 2023 er en udsøgt rom fra det anerkendte Plantation Rum, der er kendt for at udvælge og fremstille rom af høj kvalitet fra forskellige dele af Caribien og Sydamerika. Denne specifikke udgave, destilleret i 2008 og aftappet i 2023, kommer fra Belize, et område kendt for at producere fyldige og komplekse rom.

Beskrivelse:

Farve: Gylden rav med dybe kobbernuancer.

Aroma: En rig og indbydende bouquet med noter af tropiske frugter som banan og mango, krydderier som kanel og muskatnød, sammen med hints af vanilje, egetræ, karamel og en subtil antydning af mørk chokolade.

Smag: Plantation Belize Vintage 2008 er fyldig og velbalanceret på ganen. Smagsnoterne omfatter moden frugt, især tørrede abrikoser og figner, karamel, vanilje, krydderier og en let nøddeagtig undertone. Den har også hints af honning og en let røget karakter, der tilføjer dybde og kompleksitet.

Mundfølelse: Rommen har en glat og fyldig tekstur med en lang og vedvarende finish, hvor de komplekse smagsnoter harmonerer og efterlader en behagelig varme og sødme på ganen.

Serverings forslag: Bør nydes rent

829,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Endnu en flot tilføjelse til Plantation-serien af limited editions med tilnavnet "Under the Sea". Glæd dig til at opleve den nye Plantation Venezuela Vintage 2010 fra West Indies 

Type:Mørk rom
Land:Belize
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:2008
Alkohol %:48,3%
Lagret på egefad:Ja 
Drikketemperatur:18-22 grader