Plantation, Extra Old, 20 års Anniversary

Farve: Mørk mahogni med ravgyldent skær.

Duft: Vanilje, tørrede frugter, kokos og bagte bananer er de allerførste kælne toner der rammer næsen. Mørk sødmefuld toffee, mælkechokolade og orientalske krydderier vidner om mange års stille lagring i mørke kældre. Til sidst fornemmes en smule brændt fad og teblade.

Smag: En stor sødme fylder hele munden. Masser af vanilje, abrikos og rosin er blandt de første fornøjelser der smages. Herefter kommer en lækker mørk og krydret smag af kanel, Demerara rørsukker og kakao. Toner af sød ulmende eg, whiskymelange pibetobak og Crème Brulée afslutter en fantastisk stor rom oplevelse. Eftersmagen er utrolig blød og fortryller sanserne i adskillige minutter. Plantation Barbados 20 Anniversary har en utrolig lækker og indbydende smag, som de fleste rom feinschmecker vil elske.

Barbados 20 Anniversary leveres i en smuk tung Decanter flasker og kommer i en lækker gavekasse. Intet mindre end den perfekte julegave til Far, eller Mormors søde tand!

449,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Cognachuset Pierre Ferrand hører til blandt de allermest velrenommerede cognachuse. Pierre Ferrand er en af de få producenter der selv varetager hele cognacproduktionen fra dyrkning af druer på egne vinmarker, over traditionel destillering, til lagring og aftapning af slutproduktet. Den utrolig høje kvalitet har karakter af ”Kunsthåndværk” og findes næppe flottere.

Den samme høje kvalitet genkendes i firmaet luksus romserie - Plantation Rhum. I mange år har Pierre Ferrand opkøbt fade med god rom fra Vestindien og Mellemamerika. Som noget unikt har Pierre Ferrand aftappet en serie af enkeltfadsaftapninger specielt til det danske marked. Disse aftapninger vil kunne findes i specialhandlen fra september 2009. 

Yderligere information

Type:Rum
Land:Barbados
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:40
Lagret på egefad:Ja på franske limousine egefade.
Drikketemperatur:16-18 grader