Pine Ridge Vineyards, Cabernet Sauvignon, Stags Leap District 2010

Pine Ridge - pioner i Napa Valley
Pine Ridge er grundlagt i 1978 af Gary Andrus, der havde en fast tro på Napa Valleys potentiale til at producere vine af samme statur og kvalitet som de klassiske vine fra Bordeaux. Gary tilplantede ejendommens første vinmark i Napas Stag's Leap område på en stejl, terrasseformet bjergskråning flankeret af en dramatisk bjergryg af fyrretræer (Pine Ridge). Her trives de klassiske Bordeaux druesorter - Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec og Petit Verdot - og producerer vine af tårnhøj kvalitet og skiller sig ud med et markant "terroirpræg".
795,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

På jagt efter exceptionelle "terroirs"
I de følgende år fortsatte Gary Andrus med at lokalisere og tilplante vingårde af exceptionel kvalitet. Pine Ridge besidder i dag ca. 80 hektar fordelt på fem af de bedste Napa Valley appellationer - Stag's Leap District, Rutherford, Oakville, Carneros og Howell Mountain. Visonen for Pine Ridge er at fremstille klassisk proportionerede, udtryksfulde vine fra ejendommens marker i Napa Valley, vine, der afspejler en klassisk "old world" tilgang til vinfremstilling i kombination med bæredygtighed og innovation.

Erfaring og innovation
Mere end 30 års erfaring har bragt et dybt kendskab til det specifikke klima, jordbunden og vinstokkene i hver enkelt parcel - en viden, der anvendes til at producere den optimale frugt og samtidig fremhæve hver enkelt parcels smagsprofil i vinene.

Detaljer

Pine Ridge Stag Leap Cabernet Sauvignon
Den stejle Stags Leap District Etate vinmark, hvor vinstokkene er plantet med høj densitet, har været hjertet i ejendommen siden starten i 1978. Cabernet druerne blev håndhøstet fra starten af september og ind i oktober. Alt blev rigorøst håndsorteret inden afstilkningen. Gæringen og den efterfølgende maceration på drueskindet varede 21 dage, hvorefter den unge vine blev lagret 18 måneder på fade af fransk eg (65 % ny eg). Parker gav 94 point til denne superlative og på en gang magtfulde og elegante Cabernet, der byder på rige og komplekse aromaer af solmodne sorte og røde bær i smukt samspil med fine noter af viol og ny eg.
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:USA
Område:Californien, Napa Valley
Størrelse i CL:75
Årgang:2010
Druesorter:Cabernet Sauvignon
Alkohol %:13,7 %
Lagret på egefad:12 mdr. på fad , hvoraf 75% er amerikansk eg, og 25% fransk eg.
Drikketemperatur:15-17 grader
Holdbarhed:Kan drikkes fra 12-15 år fra høståret