Pallini Limoncello Spritz VAP Æske

Pallini Spritz er en frisk og boblende sommer-cocktail bestående af Prosecco, Pallini limoncello (italiensk citronlikør) og danskvand. Blandingen af det let syrlige og søde med bobler, gør den til et perfekt valg før-, under- eller efter middagen, f.eks. mellem serveringer til at friske smagspaletten op inden næste ret. Den er også oplagt til blot at nyde i solen på terrassen - og så er den super nem at lave. Limoncelloen er den dominerende smag i drinken - så brug en god en! Vi anbefaler Pallini Limoncello...

Pakken består af:

1 fl. Pallini Limoncello (20cl)
1 fl. Mousserende Vin (20cl)
1 stk. klar færdigpakket gaveæske.


Bag Pallini Limoncello ligger en mere end 100 år gammel familieopskrift. Faktisk har familien lavet den traditionelle, italienske likør siden 1875! De bruger helt friske citroner, af typen Sfusato Amalfitano, som høstes ved håndkraft. Skallen infuseres i neutral spiritus (lavet på melasse fra sukkerroer) indenfor 24 timer af høsten. Der skal arbejdes hurtigt hvis aromaen skal bevares perfekt! Likøren smages til med sukker og tappes ved 26% alkohol.

Farve: Lys, grønlig-gul.
Duft: Den helt rigtige duft af frisk citronskal og -saft.
Smagsnoter: Smagen er på én gang fyldig og frisk. Minder nærmest om lemon meringue pie, med en mint-agtig friskhed og balanceret sødme.

149,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Pallini familien har produceret limoncello siden 1875, baseret på økologiske citroner fra amalfikysten og en alkoholbase fra melasse fra sukkerroer. Familien startede ud med en virksomhed i byen Antrodoco, som ligger i Lazio, men i 1922 flyttede de forretningen til hjertet af Rom. Idag har en ny generation af Pallini familien helliget sig familiens stadige bevidsthed omkring kvalitet, med øje på bæredygtighed.

Type:Citronlikør
Land:Italien
Område:Amalfi Kysten
Størrelse i CL:20 (+ 20)
Alkohol %:26
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:5-6