Pallini Limoncello, Likør

Limoncello er en likør baseret på citroner. Den smager ikke sødt, snarere forfriskende citronsyrligt. Limoncello betyder lille citron og er den mest populære drink i Italien. Der en ingen familie, restaurant, bar, turist, osv. som ikke kender Limoncello. Drikkes bedst iskold. Det er en syditaliensk drink skabt af behovet for at udnytte de citroner, som vokser i køkkenhaver og på bjergskråninger.

Pallini Limoncello er en naturlig citronlikør, der blev er brygget af Pallini familien i Italien siden 1875. Likøren er produceret af amalfi kystens bedste sfusato citroner De håndplukkede citroner bruges med det samme, så deres friskhed og smag er tilstede i hver flaske.

Pallinis Limoncelle er iøvrigt GMOfri, Glutenfri og Kosher.

Farve: Citrongul farve

Duft og smagsnoter: Friske aromaer af modne, fyldige, syrlige citroner. Blød og rund fylde. Cremet, sødmefuld finish.

Serveringsforslag: Nyd den som den er, som en del af en cocktail eller som en lækker kølig aperitif efter maden. Du vil opleve en sprød og autentisk smag af Italien. Passer også Citrontærte, sorbet'er og citronfromage.

199,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Pallini familien har produceret limoncello siden 1875, baseret på økologiske citroner fra amalfikysten og en alkoholbase fra melasse fra sukkerroer. Familien startede ud med en virksomhed i byen Antrodoco, som ligger i Lazio, men i 1922 flyttede de forretningen til hjertet af Rom. Idag har en ny generation af Pallini familien helliget sig familiens stadige bevidsthed omkring kvalitet, med øje på bæredygtighed.

Type:Citron Likør
Land:Italien
Område:Amalfi Kysten
Størrelse i CL:70
Alkohol %:26
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:5-6