OriGin CPH, Rare Spices Gin 43%

Ved denne gin er der brugt de bedste økologiske ingredienser, der kunne findes, såsom ægte kanel fra Sri Lanka, bourbon vanilje fra Madagaskar, lyserød peber fra Brasilien og kardemomme kapsler fra Guatemala.

For at få mest muligt ud af disse fantastiske ingredienser har OriGinCPH brugt vakuumdestillation, som nogle af de eneste i Danmark, hvilket har givet master destilleriet endnu flere nuancer at arbejde med.

Resultatet er en vidunderligt kompleks gin, der med sin varme, lette sødme og lange aromatiske eftersmag passer perfekt til urtede eller citrusprægede tonics med en appelsinskal. Dette giver det en super lækker Gin & Tonic til jul.

Ginen er designet til dem, der ønsker en sødere og letdrikkelig gin, samtidig med at den introducerer nye og spændende smage.

349,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Gin
Land:Danmark
Område:Måløv
Størrelse i CL:50
Alkohol %:43%
Lagret på egefad:Nej

 

Om OriGin CPH

OriGin CPH har set dagens lys, og allerede vundet sølvmedalje hos IWSC

OriGin CPH vinder med sit allerførste produkt – Aronia Dry Gin – en international sølvmedalje i ginnens hjemland Storbritannien! Vurderingen fra dommerne er ”Excellent Quality!

IWSC konkurrencen er verdens mest prestigefyldte konkurrence inden for feltet, og OriGinCPH valgte derfor at stille op til netop denne konkurrence, da det samtidig er den, hvor de bedste konkurrenter og kvalitetsprodukter er.

”Vi ville gerne måles mod de bedste, og se hvor langt vi kunne nå, og at modtage en sølvmedalje er jo helt vildt!!”, siger Co-founder og Master Distiller Martin Nygaard. ”Tænk at en 100% økologisk gin kan opnå så flot en placering!”

Hver enkelt flaske er håndnummereret.