OriGin CPH, Aronia Dry Gin

Hjertet i Aronia Dry Gin er aroniabær. Aroniabær vokser i det kølige danske klima og har således en meget lang vækstsæson. Dette får bæret til at udvikle en unik frisk og kompleks blomsternote, som vi har valgt som basis for vores gin.

Aronia Dry Gin destilleres i ultra små portioner. <100 liter batchstørrelse. Kombinationen af ultra lille og en meget hurtig pot destillationsproces bevarer friske aromaer fra vores planter på en måde, der ikke kan opnås i store batches.

349,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Gin
Land:Danmark
Område:Måløv
Størrelse i CL:50
Alkohol %:43 %
Lagret på egefad:Nej

 

Om Origin Cph

OriGin CPH har set dagens lys, og allerede vundet sølvmedalje hos IWSC

OriGin CPH vinder med sit allerførste produkt – Aronia Dry Gin – en international sølvmedalje i ginnens hjemland Storbritannien! Vurderingen fra dommerne er ”Excellent Quality!

IWSC konkurrencen er verdens mest prestigefyldte konkurrence inden for feltet, og OriGinCPH valgte derfor at stille op til netop denne konkurrence, da det samtidig er den, hvor de bedste konkurrenter og kvalitetsprodukter er.

”Vi ville gerne måles mod de bedste, og se hvor langt vi kunne nå, og at modtage en sølvmedalje er jo helt vildt!!”, siger Co-founder og Master Distiller Martin Nygaard. ”Tænk at en 100% økologisk gin kan opnå så flot en placering!”

Hver enkelt flaske er håndnummereret.