Oh Deer Tonic Dry (Dansk, øko)


Dansk økologisk tonicvand der er lidt mere tør end de andre. Et perfekt match til en klassisk gin.
 
Oh Deer tonic har set dagens lys. Deres tonic er produceret i Danmark med økologiske råvarer. Det er den fordi vi tror på at en kombination af vores stærke lokale håndværk samt de bedste ingredienser er essentielt for at skabe en god tonic.


Hvor en del danske og udenlandske tonics tager udgangspunkt i sodavandsproduktion, er Oh Deer Tonic blevet til med spiritusproduktion som startpunkt. Oh Deer Tonic er nemlig udviklet i tæt samarbejde med nogle af de bedste ginproducenter i Danmark for at matche forskellige typer af gin.
20,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information:

Oh Deer er grundlagt at Mikkel, Martin og Anders med det mål at skabe en serie af tonics, der tager udgangspunkt i Danmark og den danske natur. Kronhjorten repræsenterer den danske natur i ensom majestæt. Uforanderlig og klippefast mens verden omkring farer forbi. Mikkel og Martin bor desuden lige ved Dyrehaven nord for København. Her har de observeret og lade sig fascinere af kronhjorten på utallige fælles løbe- og gåture i den fantastiske park. Anders har et mere “the one that got away”-agtigt forhold til hjorte. På trods af flere forsøg er det nemlig aldrig lykkedes Anders at få et jagttegn og for ham repræsenterer netop Kronhjorten en dragende jagt på det uopnåelige.