Norliq, Creme De Sureau, hyldebær likør

Til fremstillingen anvendes udelukkende hyldebær af bedste kvalitet. Bærrene plukkes og renses omhyggeligt for stilke og blade, inden de presses til saft.

Den friske saft bringes herefter til gæring i tanke, som kan temperaturreguleres for at opnå en konstant temperatur under processen. Gæringer forløber nu over mange uger og bliver kontrolleret dagligt. Til gæringen anvendes en speciel aromagær, som er med til at give Creme De Sureau en unik fylde og vinøsitet.

Den færdiggærede saft tilsættes ren alkohol af god kvalitet og pumpes på lagertanke, hvorefter den køles ned så gærceller og eventuelt rester af bær vil bundfælde.
Efter nogle måneder tilsættes igen ren alkohol og sukkerlager af forskellige sukkerarter, som giver denne likør sin helt egen unikke smag.

Til sidst tappes likøren på flasker og lagrer cirka 12 måneder.

Serveringsforslag: Servér likøren til desserter, til kraftige oste, som ledsager til kaffen, eller nyd den blot som den er.

195,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Kort information

Type:Likør
Land:Danmark
Område:Kirke Hyllinge
Størrelse i CL:50j
Årgang:Nej
Druesorter:Hyldebær
Alkohol %:26
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:10-12
Holdbarhed:Drikkemoden nu og kan gemmes i mange år frem.