Norliq, Creme De Noix, Valnødde likør

Creme De Noix er NORLIQ’s nyeste produkt.

Denne likør fremstilles af grønne valnødder og byder på en smagsoplevelse af helt usædvanlig kvalitet og karakter.

Creme De Noix er med sin delikate smag af valnød og en let karamelliseret sødme en likør i den absolutte eksklusive topklasse.

Til fremstilling anvendes danske og franske grønne valnødder. Nødderne plukkes før modning, hvorefter de kværnes og blandes i en koncentreret alkoholopløsning.

Serveringsforslag: Likøren er en perfekt ledsager til kvalitetsoste, til desserter eller som en lav-alkoholisk avec til kaffen

299,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Produktion: Ved hjælp af specialudviklede tanke iltes alkohol og nødder gennem mange måneder, samtidig med at hyppig omrøring foretages. Den specielle iltningsmetode, omrøring og den præcise alkoholopløsning sikrer, at de rette smagsnuancer senere vil være fremtrædende i den færdige likør. Efter 11 måneder sies alkoholopløsningen fra nødderne, hvorefter den pumpes på tanke og stilles til klaring. Efter klaring tilsættes ekstrakten rørsukker og glukose samt en specialudviklet karamel, som tilsammen giver den færdige likør en perfekt balance mellem smagen af nød, let sødme og et strejf af karamel.

Kort information

Type:Likør
Land:Danmark
Område:Kirke Hyllinge
Størrelse i CL:50
Årgang:Nej
Druesorter:Valnødder
Alkohol %:24
Lagret på egefad: Nej
Drikketemperatur:10-12
Holdbarhed:Nej