Mosgaard, Oak Aged Cask Gin

Fadlagret Økologisk Gin baseret på hvedemalt  
Cask Gin er produceret på økologisk hvedemalt som mæskes, gæres og destilleres 2 gange. Ved anden destillering bruges 9 forskellige urter der giver den klassiske Dry gin smag baseret på økologiske enebær der hviler på en palette af krydderier der afrunder og indrammer enebær-smagen.

Efter anden destillering lægges Cask gin på en blanding af Whisky og Sherry egetræsfade der gennem lagringen modner gin’en så den får en sødme fra fadet, en klar vanilje duft og karamel smag.

Serveringsforslag: Cask gin kan nydes som en Avec eller til en Dry Martini med en lille stribe appelsin skræl eller sammen med en Ginger Ale og knust is som long drink

399,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Mosgaard Whisky kan byde på en række forskellige økologiske gin’s, der som whiskyen alle er rene og fyldige.

De egner sig perfekt til cocktails eller til at nyde on the rocks for at få den fulde fornemmelse af de komplekse smagsnuancer som stammer fra den økologiske hvedemalt og urter.

Vores gin er destilleret på en special designet damp infusions kedel og produceres som vores whisky helt fra bunden gennem mæskning af økologisk hvedemalt, gæring og to destilleringer. Anden destillering udføres med et mix af økologiske urter hvor alkohol dampene rammer urterne og nænsomt udtrækker smagsstofferne der føjer sig til hvedemaltens sødme. 

Type: Gin
Land: Danmark
Område: Oure
Størrelse i CL: 50
Årgang: nv
Alkohol %: 40
Lagret på egefad: Ja på Whisky og Sherry fade
Drikketemperatur: 10-12 grader