Morgenster Lourens River Valley 2010, Magnum Stellenbosch

Filosofien bag Morgenster Lourens River Valley Bordeaux blend er at skabe en vin i en indbydende og tilgængelig stil, hvor frugten er i højsædet og perfekt balanceret af tanniner og syre. Det lykkes til fulde her! Vinen er lavet, så den kan nydes ung, men herkomsten fra det særlige Schaapenberg terroir betyder, at den også har et stort udviklingspotentiale og kan lagres i op til 20 – 25 år. Farven er dyb og mørk med rubinrøde reflekser. Næsen

 Miljømæssigt engagement
Morgenster er hædret af Biodiversity & Wine Initiative (BWI) for sit arbejde med at fremme det naturlige miljø. Man har genoprettet beplantningen ved Lourens-floden og på Schaapenberg-bjerget med oprindelige træer og ”fynbos”, som er en arts- og blomsterrig kratskov typisk for Cape-provinsen. Vandet til kunstvanding kommer fra Morgenster-dæmningen eller pumpes ud fra Lourens-floden. Fra smagerummet er der udsigt over smukke vådområder, som bebos af vandfulgle og i ny og næ hører man høje skrig fra den afrikanske fiskeørn!

Leveres med flot gaveæske.

499,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Morgenster Wine & Olive Estate er en historisk ejendom fra 1711 og er i dag et blomstrende oliven- og vinbrug i Somerset West, som ligger ud til False Bay, 25 km syd for Stellenbosch. Morgenster har opnået et renommé på internationalt plan for vine lavet på Bordeaux-blends. Giulio Bertrand (1927 – 2018) overtog Morgenster i 1992 og plantede 20 ha med Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Petit Verdot. Senere er druer af italiensk herkomst (Nebbiolo og Sangiovese) kommet til. Morgenster trækker på ekspertise fra Bordeaux i skikkelse af Pierre Lurton, ønolog på Château Cheval Blanc i St.-Émilion, som mindst én gang om året er forbi for at tilføre et magisk touch. Siden 2009 har Henry Kotzé fungeret som ansvarlig vinmager. Hans filosofi er, at minimalistisk intervention fører til vine af ekstraordinær kvalitet.
 
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Sydafrika
Område:Stellenbosch
Størrelse i CL:150
Årgang:2010
Druesorter:47% Merlot og 34% Cabernet Franc, 7% Cabernet Sauvignon
Alkohol %:14,5
Lagret på egefad:Ja i 18 mdr. på franske fade
Drikketemperatur:15-17 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og kan gemmes op til 10-15 år. fra høståret.