MOKO Rum 8 years

Moko 8 års en rom som virkelig nyder godt af dobbeltlagringen - først 8 år i Panama og herefter et halvt års tid i hjertet af den franske by Cognac. Der er tale om fuldlagret rom (dvs. ikke solera) og denne rom er derfor ældre end mange af de gængse solera rom er.

Duften er karakteriseret ved noter af eg, vanilje og karamel.
Smagen viser en skøn frisk stil, men alligevel med komplekse noter af nødder og ahornsirup og med en skøn lang krydret finish.

 

Flasken kommer i gavekasse.

439,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

MOKO rom blev startet i 1869 af de 2 brødre fra Bordeaux, Ernest og Maurice Lasserre.

Fra starten lagde de vægt på kvalitet i hele processen fra sukkerrør over destilleringen til indpakningen. I starten blev rommen importeret fra Martinique og Jamaica og efterlagret i Frankrig på fade brugt til lagring af cognac.

Rommen nød gennem mange år stor succes og modtog priser og medaljer over hele verden, men i 60'erne ophørte produktionen, da der ikke kunne findes en arving, der ville videreføre produktionen.

I 2017 genopstod MOKO rom under ledelse af Philippe Peyrat og børnene Clémence og Edouard. Familien er direkte efterkommere af Ernest Lasserre og bruger deres mangeårige erfaring inden for cognac og vinproduktion til at skabe en rom, som igen fokuserer 100% på kvalitet.
I den nutidige MOKO rom destilleres og lagres rommen i Panama og efterlagres på cognacfade i de dybe kældre på Maison Peyrat Cognac.

Yderligere information

Type:Rom
Land:Panama
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:42%
Lagret på egefad:8 år + 6 måneder
Drikketemperatur:-