MOKO Rum 15 years

Moko 15 års en rom som efter 15 år i Panama lagres et halvt års tid på gamle cognacfade i hjertet af den franske by Cognac.

Der er tale om fuldlagret rom (dvs. ikke solera) og denne rom er derfor en gammel rom, som er ældre end langt de fleste solera rom.

Duften er karakteriseret ved noter af kardemomme, vanilje og sød te.
Smagen viser en utrolig kompleks rom med noter af kokosnød og en skøn lang krydret finish.
Oplevelsen rundes af med en utrolig lang og blød eftersmag.

Flasken kommer i gavekasse.

585,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

MOKO rom blev startet i 1869 af de 2 brødre fra Bordeaux, Ernest og Maurice Lasserre.

Fra starten lagde de vægt på kvalitet i hele processen fra sukkerrør over destilleringen til indpakningen. I starten blev rommen importeret fra Martinique og Jamaica og efterlagret i Frankrig på fade brugt til lagring af cognac.

Rommen nød gennem mange år stor succes og modtog priser og medaljer over hele verden, men i 60'erne ophørte produktionen, da der ikke kunne findes en arving, der ville videreføre produktionen.

I 2017 genopstod MOKO rom under ledelse af Philippe Peyrat og børnene Clémence og Edouard. Familien er direkte efterkommere af Ernest Lasserre og bruger deres mangeårige erfaring inden for cognac og vinproduktion til at skabe en rom, som igen fokuserer 100% på kvalitet.
I den nutidige MOKO rom destilleres og lagres rommen i Panama og efterlagres på cognacfade i de dybe kældre på Maison Peyrat Cognac.

Yderligere information

Type:Rom
Land:Panama
Område:-
Størrelse i CL:70
Årgang:NV
Alkohol %:42%
Lagret på egefad:15 år + 6 måneder
Drikketemperatur:-