Mocambo, Giftboks, Mexicansk rom, 6 x 5 cl

Gaveæsken indeholder 6 x 5 cl af følgende Mocambo:
 

El Tigre Blanco

Platinum Blanco

Anejo Limitada 6 års

Anniversary Edition 10 års

Single Barrel 15 års

Single Barrel 20 års

279,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Mocambo produceres af den traditionsrige producent Licores Veracruz, som har produceret rom i over 60 år i Cordoba regionen i Mexico.

Mocambo er top-serien fra Licores Veracruz, hvor kvaliteten er i højsædet og hvor der er satset på de allerbedste råvarer og en langvarig lagring på egetræstønder af hvid eg. Det perfekte tropiske klima og fugtigheden fra den Mexikanske Golf og det Karibiske Hav gør, at Cordoba regionen er det perfekte sted at producere rom.

Alle rom i Single Barrel serien er super-premium rom, hvor der i fermenteringen, lagringen og i selve designet af flaskerne er kælet for detaljerne. Det giver en markant karakter, hvor alderen tydeligt viser sig i den modne og afrundede aroma og smag. Udvælgelsen af de tønder, som findes værdige til denne serie foretages specielt af kældermesteren inden den langvarige lagring på fade af hvid europæisk egetræ. Således har hver enkelt serie og hvert enkelt fad sin egen karakter og derfor nummereres hver eneste flaske med lot nr. og flaskenummer for kenderen.

Infovideo om Mocambo

Type:Mørk og lys Rom
Land:Mexico
Område:Cordoba
Størrelse i CL:6 x 5 cl. 
Årgang:NV
Alkohol %: 
Lagret på egefad: 
Drikketemperatur:16-18 grader