Petersen & Sønner, Mjød No. 1

No. 01 er kulminationen af kærlighed, håndværk og gode råvarer

Mjødtype: Metheglin

Den bedste danske honnings varme sødme, ingefærens friskhed, krydderiernes toner, alkoholens skarphed og egetræslagringens runde afslutning giver et resultat, vi er stolte af!

no. 01 er en nydelsesdrik. Alene, til selskab eller til desserten. Lad ikke situationen blive dikteret, så længe der er lyst til en gylden nydelse. Serveres gerne i glas, der samler aromaerne fra mjøden, evt. små cognacglas. Serveringstemperaturen er en smagssag, men vi foretrækker samme temperatur som alkoholprocenten.

Kan også serveres med isterninger og et mynteblad eller en skive citrus på en varm sommerdag!

no. 01 er mjød brygget på dansk honning, ingefær og krydderier og har en alkoholprocent på 15, der giver en god skarphed.

Da mjød er et produkt baseret på naturlig produceret honning kan der være smagsnuancer fra år til år. Bundfald kan desuden forekomme, dog uden at påvirke smagen.

Udmærkelser:

  • Bronzevinder i Mazer Cup 2015 i kategorien “halvsød mjød”
  • Mazer Cup er mjødindustriens største smagning, og mjødbryggerier fra hele verden deltager. Vi er meget glade og ydmyg!
  • Bronzevinder ved International Wine & Spirits Competition (London 2015) i kategorien “Flavoured Mead – Ginger & Spices”.
  • Bronzevinder ved New York International Spirits Competition (New York 2015) i kategorien “Liqueurs” og “Denmark Liqueur of the Year”.
  • Sølvvinder ved Dansk Biavlerforenings 150 års jubilæumssmagning
  • Sølvvinder ved International Wine & Spirits Competition (London 2016) i kategorien “Spiced Mead”.
  • Guldvinder ved New York International Spirits Competition (New York 2016) i kategorien “Liqueurs” og “Denmark Liqueur of the Year” for andet år i træk.
159,00 kr

RÅDIGHED: Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Yderligere information

Type:Mjød
Land:Danmark
Område:Høng
Størrelse i CL:70
Årgang:nv
Alkohol %:15,0
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:12-15 grader
Holdbarhed:Mjød bliver aldrig for gammel, den bliver kun bedre med tiden.