Mitolo, GAM. Shiraz 2013

  • Køb 6 for 279,00 DKK pr. stk. og spar 21%
     

Mitolo er et samarbejde mellem Ben Glaetzer og Frank Mitolo. Frank Mitolo har skaffet sig adgang til druer fra nogle af McLaren Vales og Barossa Valleys bedste marker, men hans egne evner som vinmager var ikke nok til at få det fulde udbytte af markerne. Ben Glaetzer blev medejer, og allerede deres første årgang blev udråbt til at være det ypperste, området nogensinde havde præsteret.

G.A.M. Shiraz er opkaldt efter Frank Mitolos tre børn; Gemma, Alexander og Marco. GAM er den mest forførende bløde og fedmefulde Shiraz-vin fra Mitolo. Robert Parker har beskrev årgang 2003 som en syntese mellem La Mission-Haut-Brion og en Hermitage fra Chapoutier.

Robert Parkers australske favorit:
Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel; Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke, som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.

349,00 kr
  • Køb 6 for 1674 og spar 21%
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

 Yderligere information

Type:Rødvin
Land:Australien
Område:McLaren Vale - South Australia
Størrelse i CL:75
Årgang:2013
Druesorter:Shiraz
Alkohol %:15
Lagret på egefad:Ja
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Op til 15 år fra høståret.