Miopasso Grillo, Terre Siciliane 2019

En lækker cremet og frisk hvidvin med en dejlig blomsteret og nærmest eksotisk aroma. Perfekt til fisk og skaldyr samt som en dejlig aperitif!

Druerne til denne vin er 100% Grillo, som er høstet med håndkraft i området omkring byen Marsala på vestsiden af Sicilien.

Serveringsforslag:
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 8-9 grader. Miopasso Grillo er velegnet til at servere helt for sig selv som en aperitif eller til fisk, skaldyr, salater eller lyse kødretter.

5 af 5 stjerner i Vinforum, der skrev;
"Miopasso Grillo 2011 er en mellemfyldig vin med god frugt og en smag, der er meget blød og lidt cremet i det. Lidt tynd i udgangen, men glimrende vin til prisen".

89,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Miopasso
Miopasso er en lille serie af kvalitetsvine, produceret med hjælp af moderne fremstillingsteknologi, på oprindelige italienske druesorter. Målet er at skabe den bedste tænkelige kvalitet til lav enhedsomkostning. Miopasso er tænkt som "value for money" af den lille gruppe entusiastiske vinfolk, der indkøber druerne forskellige steder i Italien, og producerer den færdige vin. Projektet er lykkedes - der er tale om nogle af de bedste italienske vinkøb man kan opdrive.

Yderligere information

Type:Hvidvin
Land:Italien
Område:Sicilien
Størrelse i CL:75
Årgang:2019
Druesorter:Grillo
Alkohol %:13 %
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:7-9 grader
Holdbarhed:2-3 år fra høståret