Milbrandt, Syrah 2016, Washington State

En mørk og kraftig Syrah  fra Columbia Valley i Washington, USA. Druerne kommer fra udvalgte plots på den berømte Wahluke Slope, hvor planterne får maksimal sol, og en Syrah som denne kan opnå masser af power og veldefineret smag, mens den dygtige winemaker sørger for at vinen holder sin struktur og vinøsitet.

Farve: Mørklilla.
Duft: Blommer, oliven, solbær og lakrids.
Smagsnoter: Også smagen er pakket med mørk frugt: brombær, blommer og en snert af hindbær. Venlige tanniner og en balanceret syre holder vinen rank.

Serveringsforslag: Nyd den til fx peberbøf, lam eller grillet okse.

 ★★★★★ - Vinavisen.dk
"Det er dog en herlig oplevelse til en helt fair pris. Vinen er blød som moden frugt, fri for generende tanniner og imødekommende, så flasken skal nok blive tømt."129,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

 
I 1997 plantede Butch og Jerry Milbrandt deres første vinstokke i det østlige Washington, for det utrænede øje en fjern, forblæst, højtliggende ørken, hvor kun bynke og vindhekse synes at trives. Men Milbrandt-familien har været landmænd i mange generationer, og de har drevet landbrug her siden midten af 1950erne. Med erfaringen kom også en overbevisning om, at regionens moderate temperaturer, lave nedbørsmængde og sandede jord var ideelle betingelser til at dyrke druer. Til at hjælpe med at plante og etablere vinmarkerne, hyrede de den højt respekterede vindyrker, James McFerran. Efter 8 år, hvor Milbrandt havde solgt druer til nogle af Washingtons mest profilerede vingårde, hyrede de deres egen winemaker og begyndte selv at lave vin fra de bedste plots.
 

Yderligere information

Type:Rødvin
Land:USA
Område:Washington state
Størrelse i CL:75
Årgang:2016
Druesorter:Syrah 
Alkohol %:14,5
Lagret på egefad:18 måneder, med 20% nye, amerikanske egetræsfade.
Drikketemperatur:16-18 grader
Holdbarhed:Drikkemoden nu og de næste par år.