Michler´s Small Batch Handcrafted, Green Gin

Michler´s Gin produceres ved en langsom triple destillation med en tilsætning af hele 25 forskellige krydderier og krydderurter.

Michler´s Green Gin
er en triple destilleret Gin i verdensklasse. Der indgår ikke færre end 25 forskellige krydderier og krydderurter i dette fantastiske destillat. Den har en udpræget duft og smag af agurk.

På grund af det høje indhold af enebær i dette destillat, vil ginen blive let matteret hvis den kommer i køleskabet. Det er de æteriske olier som samler sig ved temperaturer under 7 grader.

Serveringsforslag: Det er en gin der med sin blødhed og dejlige blide smag af agurk, kan drikkes rent med is. Eller som almindelig Gin/Tonic, med et par skiver appelsin eller lime i glasset, masser af is og et par blade basilikum.

299,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

  1. Yderligere information

    Albert Michler Distillery
    var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien. 
Type:Gin
Land:England
Område:Bristol
Størrelse i CL:70
Årgang:nv
Alkohol %:44 %
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:5 - 8 grader