Maxime Trijol, Vintage Cognac 1979, Millesime Fins Bois

Maxime Trijol, Vintage 1979


En dejlig gammel aftapning af Fins Bois cognac fra høståret 1979.

 

I næsen er meget rig på frugt. Op af glasset stiger toner af appelsiner, blommer og orangemarmelade. Men der kommer også toner af krydderier og karameller. Smagen er blød og cremet med aromaer af cedertræ, valnødder og mandler. Eftersmagen er dvælende lang med noter af vanilje.  Det er en skøn oplevelse.

 

Enkeltfadsaftapninger en sjældenhed at se fra Cognacregionen, da det – på grund af lovgivningen - er en meget besværligt proces for producenterne.

 

1979 Fins Bois – Cask no. 822.842 – aftappet 12.12.2008
Der er kun blevet 880 flasker af denne aftapning.

*I næsen er meget rig på frugt. Op af glasset stiger toner af appelsiner, blommer og orangemarmelade. Men der kommer også toner af krydderier og karameller.

1.995,00 kr
ELLER

RÅDIGHED: På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beskrivelse

Detaljer

Maxime Trijol Historien starter i 1859hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene. Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn. Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år.
 

Yderligere information

Type:Cognac Fine Bois
Land:Frankrig
Område:Cognac Fine Bois
Størrelse i CL:70
Årgang:1979
Druesorter:Nej
Alkohol %:40
Lagret på egefad:Nej
Drikketemperatur:16
Holdbarhed:Nej