Maxime Trijol, Pineau des Charentes - Blanc
Vinen er produceret på en kombination af druerne Ugni Blanc, Montils og Colombard. Pineau produceres ved at tilsætte Cognac (ved høj styrke) til den ikke færdiggærede vinmoste. Herefter lagres vinen 2 - 3 år.
Serveringstemperatur:
Pineau kan serveres ved forskellig temperatur afhængig af anledning og mad:
Ved 5-8° som en god aperitif
Ved 10-12° til Foie Gras eller Melon/skinke
Ved 5-17° til ost (i særdeleshed blåskimmel oste)
- 1-3 dages levering
- Gratis fragt ved køb over 1000,-
- Afhent gratis i butikken
Beskrivelse
Detaljer
Maxime Trijol
Historien starter i 1859 hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene. Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn. Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år.
Yderligere information
Type: | Hedvin |
Land: | Frankrig |
Område: | Cognac |
Størrelse i CL: | 75 |
Årgang: | NV |
Druesorter: | Ugni Blanc, Montils og Colombard |
Alkohol %: | 17 % |
Lagret på egefad: | Ja i 2 - 3 år |
Drikketemperatur: | 8-10 grader |